Nu ryker sambons datorskärmar!

Nu har det gått för långt med alla datorskärmarna. Nu ska de ut ur huset. Står inte ut med att ha dem här inne igen. Sambon förstår inte problemet och tycker att de passar in ganska bra medan jag, helt rätt, tycker att de förstör hela vardagsrummet. Har utan hans vetskap kontaktat ett byggföretag här i Vellinge som ska få komma hit och bygga ut huset. Tänker att de ska få göra det nästa vecka när han är iväg på konferens med jobbet. Så han kommer inte att veta om Nordisk Bygg och Industridesign AB alls utan kommer bara att se att skärmarna är borta när han kommer hem sitt. Blir intressant att se hans reaktion på det.

Det är dock inte för att irritera honom som jag gör det utan det är bara för att få bort skärmarna ur vägen så att de inte stör min inredning. Spelandet kommer han att få göra ute i den nya tillbyggnationen, där jag kommer vara väldigt noggrann med att de från byggföretaget ser till att sätta dit en dörr så att det går att stänga om honom.

Nu får jag det att låta som att jag inte älskar min sambo, det gör jag verkligen, men jag älskar inte hans spelande. Visste att han var en gamer redan innan, men trodde väl att det var ett intresse som skulle försvinna med tiden, men tydligen inte. Så nu kommer de från Nordisk Bygg och Industridesign ABs byggföretag i Vellinge att få rädda husfriden här hemma genom att fixa ett helt nytt litet rum, lite större än en skrubb, för min sambos dator och alla hans skärmar.