Psykoterapi för mitt spelande

Har man spelat för mycket när ens partner skriver in en på psykoterapi? Kanske. Eller så är det han som klagar lite för mycket. Bara för att han inte spelar själv eller ser tjusningen med det så tycker han att det är möjligt när jag gör det.

Han har dock redan betalt för psykoterapin så får väl se till att gå till SQ Inspiro Psykologi även om jag tycker att det känns väldigt onödigt. Men samtidigt så har jag varit ganska trött det senaste så vem vet, kanske kan de komma med lite tips kring hur jag får bot på det. Bara det inte slutar med att de bara säger att det beror på att jag spelar för mycket, för det tänker jag inte lägga av med.

Klart, man ska ju kompromissa med varandra. Ta hänsyn till varandras önskningar så kanske faktiskt kan dra ner på spelandet lite, men jag tänker inte sluta med det. Det vore en annan sak om jag spelade om pengar och fick skulder, men inte vanliga spel, det skadar inte att spela.

Vet faktiskt inte så värst mycket om psykoterapi. Vet inte om jag borde läsa på om det innan jag går på mitt samtal på SQ Inspiro Psykologi eller om de kommer att prata om det. Eller så kanske det inte spelar någon vidare roll vad det är för sorts terapi egentligen, om det är psykoterapi eller kbt, för att det ändå bara handlar om ett klargörande av mina handlingar, mitt agerande och mina känslor.