Vinsten i spelet – en massagebehandling

Jag och mina kompisar tycker om att spela spel. Ganska ofta blir det så att när vi träffas och går ihop allihop att vi både lagar mat och spelar sällskapsspel. Sen brukar vi ibland beta lite också så att den som vinner blir bjuden på någonting av oss andra, bara för att göra det hela lite mer spännande. Det brukar inte vara några stora grejer, en middag, fika eller bio men nu sist när jag vann så fick jag en massagebehandling. Så lyxigt. Vi satsade lite mer för att göra det lite extra speciellt och priset var då att bli bjuden av de andra på en behandling i massage här i Mölnlycke på valfri mottagning. Jag valde Athletic Care Massageterapeut då det var den de rekommenderade mig.

Passade väl väldigt bra att det var jag som vann eftersom jag ör den enda som aldrig har varit på en riktig massagebehandling. De andra har alla varit på Athletic Care Massageterapeut i Mölnlycke tidigare, inte samtidigt, men vid olika tillfällen och sa att de är väldigt bra där. Så var det bra att de inte är så farligt dyra heller eftersom det ändå bara handlar om att vinna vid gambling och ett vanligt spel en vanlig vardag.

Ja, det ska bli väldigt skönt med massage faktiskt och hoppas på att det blir bra. Jag är lite stel i axlarna och ryggen så kanske kommer massagen jag får från Athletic Care Massageterapeut att hjälp mot det. Minska det lite, får hålla tummarna för det.